Ajánlások
Jámbor Árpád, Ügyvezető
Jámbor Árpád, ÜgyvezetőRecord Ajtó Kft.
„Szeretnénk, ha tudnák nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatással, a nyomtató fantasztikus minőségben és megbízhatóan üzemel nálunk több éve, a szerviz pontos, felkészült az minden kolléga kedves, és igazán törődik velünk, és rögtön másolhatunk.”
Mózes Károly, Ügyvezető igazgató
Mózes Károly, Ügyvezető igazgatóActive Office Kft.
„Több mint 3 éve állunk üzleti kapcsolatban. Fénymásoló gépeinket üzemeltetik teljes körű üzemeltetési megállapodás keretén belül. Engedjék meg, hogy kifejezzem gratulációimat a csapatnak és az Önök által nyújtott szolgáltatások színvonalának. Nemcsak korrekt, gyors és megbízható, hanem jelentős költséget takarítottak meg cégünknek az elmúlt időszakban. Szervizes kollégáik szakértelme, gyorsasága kiemelten fontos számunkra. Minden problémára azonnal reagálnak és javítják az esetleges hibákat, hogy a folyamatos üzemi biztonság ne sérüljön. Köszönjük az egész csapat nevében. Bátran ajánlom cégüket ügyfeleink, partnereink körében. „
Aurum Group
Aurum GroupÜgyvezetője/tulajdonosa
„Megfelelő munkára megfelelő ember szükséges. Ez ugyanúgy igaz a munkaeszközökre. A papír alapú dokumentumok mérhetetlen mennyiségének profi modern digitalizációjára a legalkalmasabb eszközt már 5 éve a Copyservice szolgáltatja számunkra. Profi csapattól, profi eszközt. Köszönjük.”